Procedure deelname Proef op de Som

//Procedure deelname Proef op de Som
Procedure deelname Proef op de Som2019-02-04T10:42:49+01:00

checklist-41335_960_720Aanmelden als praktijkbedrijf voor ‘Proef op de som’ was mogelijk tot en met 24 februari 2016. Op dit moment is de inschrijving gesloten.

Op basis van de aanmeldingen krijgt het project inzicht in wie zich heeft aangemeld en waar de bedrijven gelegen zijn. Wij proberen met de keuze voor deelnemers een goede afspiegeling te krijgen van de verschillende melkveehouders en melkveehouderijbedrijven in Nederland. Ook wordt rekening gehouden met de spreiding van de bedrijven over de verschillende provincies. Indien we het idee hebben dat u mogelijk zou kunnen deelnemen, wordt u binnen twee weken door ons gebeld. In dit telefonische gesprek vragen we u om toelichting te geven op bepaalde antwoorden en kunnen we de wederzijdse verwachting nader afstemmen.

U krijgt uiterlijk 3 maart 2016 bericht van ons per e-mail of u wel of niet mee kunt doen als praktijkbedrijf aan ‘Proef op de Som’. Mocht u helaas afvallen als deelnemer dan zullen wij met u afstemmen op welke manier u wel (in de toekomst) betrokken kunt blijven bij Proeftuin Natura 2000.

Voor alle deelnemers aan Proef op de Som is er op 9 maart een startbijeenkomst van 10-15 uur in de omgeving van Zwolle.
Reserveert u de datum voor de zekerheid alvast in de agenda? Over deze bijeenkomst volgt later meer informatie.